Oak
Follow us
Kookboek fotografie

Een pokébowl met biefstukreepjes en tahindressing of een koolrabi-courgettesoep met amandelen – met de gezonde recepten van PuurFiguur val je af zonder hongergevoel. OAK Food verzorgde de conceptontwikkeling, foodfotografie en setstyling voor de kookboeken De PuurFiguur methode en Leven zonder buikvet.

De recepten van PuurFiguur zijn ontwikkeld door een diëtist. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn eenvoudig te maken. OAK Food is op zoek gegaan naar een beeldstijl die hierbij past; natuurlijk, fris, een persoonlijke touch, maar vooral niet moeilijk uitziende gerechten. Het resultaat van de creatieve brainstormsessies met de opdrachtgever en bijhorende moodboard is een collectie lichte en frisse foto’s zonder te veel toevoegingen met natuurlijke kleuren.

Kookboek