Oak
Follow us
Grutto Vlees Fotografie

Het vlees uit de pakketen van Grutto is afkomstig van boeren die goed zorgen voor hun dieren en het milieu. Grutto hoopt in samenwerking met deze boeren een verspillingsvrije vleessector te creëren. Op zijn website deelt Grutto meer informatie over de boeren en heerlijke recepten om te maken met de vleespakketten. OAK Food heeft de fotografie, videografie en foodstyling verzorgd.

Voor de productie van de video’s zijn we de samenwerking aangegaan met het productiebureau EIGHTYNINE. OAK Food coördineerde het project en verzorgde de set- en foodstyling voor de foto’s en video’s. De meeste foto’s uit dit project zijn geschoten op een actiemoment. Dit voegt unieke details toe die de foto’s tot leven brengen. Al het beeldmateriaal is gemaakt in onze studio. 

Video
Fotografie