Oak
Follow us

Food Content Studio

- We make your brand look delicious -
OAK Food

About us

Meer dan alleen content

OAK Food is altijd op zoek naar unieke foodconcepten die het verdienen om te worden gedeeld. We doen dit vanuit onze vier pijlers: fotografie, videografie, foodstyling en receptontwikkeling.

Door onze ervaring in food, marketing, design en conceptontwikkeling creëren wij een beleving rond een merk of een product. Door deze ervaring denken wij verder dan alleen het mooie plaatje, wij snappen hoe je door de juiste content de juiste doelgroep bereikt. In onze studio met professionele keuken hebben we alle benodigdheden om telkens weer een prachtig en uniek resultaat te leveren.

Het creatief team is gespecialiseerd in concept ontwikkeling, project management en art direction waardoor wij gehele projecten kunnen oppakken. Zelf je oordeel vellen? Neem een kijkje in ons portfolio.

Meet Amber

In 2017 ben ik, Amber Meulenbroeks, gestart met OAK Food. Unieke recepten, bijzondere ingrediënten, verschillende eetculturen, kooktechnieken of dat ene restaurant waar je écht moet eten – voor mij is eten het startpunt van een goed gesprek. Ik zou willen zeggen dat het er met de paplepel is ingegoten, maar dat is nogal snel het geval als je het over voeding hebt.

Ik ben opgegroeid met de Indonesische keuken. Als kind hielp ik graag mee met met gerechten als babi ketjap en frikadel pan of het rijgen van saté. Nu sta ik nog steeds graag in de keuken. Mijn favoriete recept? Gennaro’s klassieke spaghetti carbonara. Maar voeding gaat over zoveel meer dan het delen van recepten en kennis over ingrediënten – het is een manier om mensen bij elkaar te brengen. Dát is wat ik je wil laten zien met mijn fotografie.

Vacatures

Freelance foodfotograaf of -videograaf

Ben jij een freelance foodfotograaf of -videograaf en wil je graag samenwerken met OAK Food? Stuur ons een berichtje met een verwijzing naar je portfolio, dan kunnen we samen naar de opties kijken.