Innovatieve Fotografie Concepten

Creëer krachtige herinneringen

Door mijn passie en ervaring in food, marketing, design en conceptontwikkeling ben ik in staat om deze 4 pijlers bij elkaar te brengen. Mijn specialiteit is het creëren van een beleving rondom een merk of product, want bij ‘een mooi plaatje’ komt zo veel meer kijken…

Food Lifestyle Concepten

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen, ontwikkelen en visualiseren van innovatieve fotografie concepten gebaseerd op trendanalyse en trendonderzoek binnen de voedingsbranche. Dit pas ik toe op Food, Lifestyle en Travel fotografie.

Fotografie is de core business van OAK Food en brengt een concept, website en marketing tot leven. Hoe cliché het ook klinkt, een beeld zegt 1000x meer dan woorden en is de kers op de taart als het gaat om het creëren van een beleving.

Denken buiten het bord

Mijn uitdaging in Food Lifestyle Fotografie; denken buiten het bord. Het creëren van een totaalconcept, een huisstijl en een eigentijdse beleving voor de klant.

Dit realiseer ik door fotografie concepten op maat te maken. Van fotografie op gerechtsniveau tot food en lifestyle concepten in het binnen- en buitenland. Materiaal, kleur, beeld, mensen en omgeving spelen hierin een belangrijk aspect. Het beeld moet je raken, een gevoel oproepen en je laten verlangen naar meer. Dit pas ik toe op alle aspecten die samenhangen met ‘food lifestyle’, altijd met het oog op de totaal beleving en gericht op de juiste doelgroep.

Lees meer over mijn fotografiestijl of bekijk het portfolio van OAK Food.

 

Enthousiast geworden? Leuk! Stuur me een mail of bel voor het maken van een afspraak en een kop koffie.

email adres OAK Food    amber@oak-food.com

Mobiel nummer OAK Food     Amber Meulenbroeks | +31 6 51 77 67 50