Food Photography

Door mijn passie en ervaring in food, marketing, design en conceptontwikkeling ben ik in staat om deze 4 pijlers bij elkaar te brengen. Mijn specialiteit is het creëren van een beleving rondom een merk of product, want bij ‘een mooi plaatje’ komt zo veel meer kijken…

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen, ontwikkelen en visualiseren van innovatieve food concepten gebaseerd op trendanalyse en trendonderzoek binnen de voedingsbranche. Dit pas ik toe op Food, Lifestyle en Travel.

Fotografie concepten op maat

Naar aanleiding van de briefing wordt het fotografie concept bepaald zodat het eindresultaat altijd aansluit bij de visie en identiteit van jouw bedrijf!

Foodstyling + beeldbewerking

OAK Food kan voorzien in alle elementen voor een professioneel resultaat; foodstyling, vormgeving, licht, compositie en nabewerking. Indien gewenst biedt OAK Food ook receptontwikkeling aan.

Eigen studio en keuken

OAK Food beschikt over een eigen studio met keuken.

Op locatie of studio fotografie

Zowel fotografie op locatie als studio fotografie behoort tot de mogelijkheden.

Food Photography

Mijn uitdaging in Food Fotografie; denken buiten het bord. Het creëren van een totaalconcept, een huisstijl en een eigentijdse beleving voor de klant. Dit realiseer ik door fotografie concepten op maat te maken. Van gerechtsniveau tot food en lifestyle concepten in het binnen- en buitenland. Materiaal, kleur, beeld, mensen en omgeving spelen hierin een belangrijk aspect.

Fotografie is de core business van OAK Food en brengt een concept, website en marketing tot leven. Hoe cliché het ook klinkt, een beeld zegt 1000x meer dan woorden en is de kers op de taart als het gaat om het creëren van een beleving.

Lees meer over mijn fotografiestijl of bekijk het portfolio van OAK Food.


EERDERE OPDRACHTGEVERS:


Enthousiast geworden? Leuk! Stuur me een mail of bel voor het maken van een afspraak en een kop koffie.