Oak
Follow us
OAKFood_AmberMeulenbroeks

Amber Meulenbroeks
Owner | Creative Director
06 51 77 67 50

Met passie en liefde voor Food en Fotografie en alles wat daar mee te maken heeft is Amber dit bedrijf gestart. Amber is opgegroeid in een gezin waar alles om eten draait en waar ze in aanraking is gekomen met verschillende keukens en eetculturen. Daarnaast staat ze, zo lang ze zich al kan herinneren, met een camera in haar hand en heeft dit naar een hoger niveau getild door de opleiding ‘Photography’ aan de ‘FIT; State University of New York’. Deze 2 mooie elementen heeft Amber verbonden en aangesterkt met een opleiding en ervaring in marketing, design en conceptontwikkeling en brengt dit nu allemaal samen in OAK Food Content Studio.

Art Director | Food Photography & Styling | Food Marketing  

BartRijk_Owner

Bart Rijk
Owner | Managing Director
06 19 82 13 36

Met een achtergrond in de horeca en plantenteelt (en uiteraard een grote passie voor lekker eten) heeft Bart altijd iets in de Food Branche willen doen. Na de opleiding Commerciële Economie en 11 jaar in de ICT branche te hebben gewerkt werd het écht tijd voor deze stap. Samen met Amber heeft hij dit bedrijf opgezet. Mooie klanten, leuke nieuwe food projecten en concreet vertalen van idee naar resultaat is waar hij zich helemaal in kan verdiepen. Door de juiste vragen te stellen, zich kunnen verplaatsen in klant en doelgroep en jarenlange ervaring in de sales kan Bart als geen ander de wensen van de klant vervullen.

Sales | New business | Food Marketing

Schermafbeelding 2022-04-29 om 09.40.38

Manon Vermeulen
Chef-kok

Manon is vanaf kleins af aan al bezig geweest met nieuwe smaken uit proberen. Van de meest verrassende gerechten uit verre landen tot de alledaagse Hollandse pot. Voor haar was de keuze dan ook al snel gemaakt; ze ging al vroeg haar passie voor lekker eten en haar horecahart achterna en is afgestudeerd als zelfstandig werkend kok. Daarna heeft ze ervaring opgedaan in verschillende restaurants en na 6 jaar in de horeca te hebben gewerkt ook haar SVH-leermeester behaald. Daarnaast heeft Manon zich gespecialiseerd in patisserie. Met een interesse in fotografie, het maken van content en mooie gerechten heeft Manon de stap gezet om van het restaurant leven naar een content studio te gaan waar ze nu haar passie, kennis en foodstyling skills kan omzetten in de lekkerste recepten en inspiratie voor diverse food bedrijven. 

Chef-kok | Culinair Adviseur | Receptontwikkelaar

OAKFood_JannekeNijland

Janneke Nijland
Food Fotograaf

Afgestudeerd aan de Fotovakschool is Janneke geen vreemde achter de camera. Als snel wist ze dat ze zich wilde specialiseren in haar passie, namelijk; food photography. Janneke heeft voor dit verschillende cursuses gevolgd en stages gelopen in Nederland en Engeland. Maar Janneke zit niet stil, zo heeft ze recent haar opleiding DTP afgerond en is ze nu bezig met een vervolgstudie tot grafische vormgeving. Alles in huis voor het perfecte plaatje te kunnen creëren dus!

Food Photography | DTP | Grafisch Vormgeving