Oak
Follow us

IN THE SPOTLIGHT

Grutto

Het vlees uit de pakketen van Grutto is afkomstig van boeren die goed zorgen voor hun dieren en het milieu. Grutto hoopt in samenwerking met deze boeren een verspillingsvrije vleessector te creëren. Op zijn website deelt Grutto meer informatie over de boeren en heerlijke recepten om te maken met de vleespakketten. OAK Food heeft de fotografie, videografie en foodstyling verzorgd.

VIEW MORE

PuurFiguur

Een pokébowl met biefstukreepjes en tahindressing of een koolrabi-courgettesoep met amandelen – met de gezonde recepten van PuurFiguur val je af zonder hongergevoel. OAK Food verzorgde de conceptontwikkeling, fotografie en foodstyling voor de kookboeken De PuurFiguur methode en Leven zonder buikvet.

VIEW MORE

Projects

De Pindakaaswinkel

Pindakaas komt oorspronkelijk uit Canada. Hier werd het in 1884 ontwikkeld vanwege een pinda-overschot. Voor de allerlekkerste pindakazen hoef je gelukkig niet naar de andere kant van de oceaan – die vind je gewoon bij De Pindakaaswinkel in Nederland! Deze pindabazen hebben zelfs een eerbetoon aan pindakaas uitgebracht in de vorm van een receptenboek: Pindakaas. OAK Food nam de foodfotografie, foodstyling en receptontwikkeling op zich en voorkwam daarmee dat er ooit nog een overschot aan pinda’s zou zijn.

VIEW MORE

Mimosa

Voor bier en wijn moet je bij ’t Taphuys zijn, liefhebbers van spareribs gaan voor Ribsfactory en carpacciofanaten kiezen voor Carpaccio Club. Elk concept van Mimosa is uniek en vraagt dus om een andere beeldstijl. OAK Food laat de identiteit van het restaurant direct naar voren komen in deze fotoserie.

VIEW MORE