Studio

80m2 fotografie-, en kookstudio gelegen aan de rand van Tilburg centrum naast het mooie Wilhelminakanaal.

De fotografie-, en kookstudio van OAK Food bevindt zich in het mooie Brabant, Tilburg. Een ruime studio met keuken, kantoor en foto studio in 1 ruimte. 

Kook en foto studio
STUDIO
  • 80 m2
  • Verschillende camera’s
  • Flitslichten en continue licht zoals Canon Speedlite 600EX II-RT en Godox Witstro AD600 Pro TTL met verschillende softboxes
  • Daglicht; in de gehele lengte van de studio bevindt zich een raam
  • Props zoals verschillende backdrops, (houten) planken, doeken en servies 
  • Fotostudio benodigdheden zoals C-stand, reflectieschermen en Tripod
  • In hoogte verstelbare elektrisch tafel
Kook en foto studio
KEUKEN
Alles is te vinden in 1 ruimte. Zo is de keuken gelegen naast de fotografie studio waardoor het schakelen tussen keuken en studio heel gemakkelijk is. De keuken beschikt over een inductieplaat, werkeiland, 4m lange keukenblok, grote Amerikaanse koelkast en inbouw apparatuur. Daarnaast zijn er ook alle benodigde keukenapparatuur, zoals een keukenmixer en blender, aanwezig. Aan het kookeiland staat een grote robuuste houten tafel met ruimte voor 9 personen.
Kook en foto studio
PROPS
Een goede food photography studio kan natuurlijk niet zonder de benodigde props. OAK Food beschikt over een grote hoeveelheid in-house fotografie benodigdheden. Borden, schaaltjes, planken, unieke pannen en potten, accessoires en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook vele ondergronden (backdrops), doeken, tafelkleden en servetten aanwezig. 
Kook en foto studio
KANTOOR
Een mooie foto en een goed fotografie concept begint natuurlijk ‘aan de keukentafel’ met schetsen, ideeën en een moodboard. Daarvoor heeft OAK Food ook een kantoorgedeelte in de studio. Ruim opgezet met een grote tafel waar een paar man aan kunnen werken. Ook beschikt het kantoor over een grote kurk wand waar je volop inspiratie kan opdoen en waar de leukste ideeën ontstaan!

STUDIO IMPRESSIE

De studio van OAK Food is ook beschikbaar voor verhuur. Interesse? Je mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen.